banner

Zoals beloofd. Een nieuwe week een nieuwe give away. Deze keer iets voor de mama’s onder ons. Een geweldig mooie ketting. Lennebelle maakt ongelooflijk leuke en betaalbare juwelen die dan nog eens supermooi gepresenteerd worden in labobuisjes als ze worden opgestuurd. Ze houdt een grote lenteschoonmaak in haar webshop dus je kan zeker koopjes doen.
Als je kans wil maken om deze ketting te winnen hoef je enkel Lennebelle op Facebook leuk te vinden, deze blog volgen via bloglovin’ en een berichtje nalaten. Je kan natuurlijk ook meedoen op Instagram om je kansen te vergroten.
De winnaar wordt zondag bekend gemaakt. Succes!!!

Like I promised. A new amazing give away. You can win this necklace by Lennebelle. All her stuff is beautiful and affordable. AND she is having a big spring clean up in her webshop. You can score some good stuff over there. If you want to win this necklace you just have to like her on Facebook, this blog on Bloglovin’ and leave a comment below. The winner will be chosen on sunday. You can always play along on Instagram, of course. Good luck!!! 

lennebelle-logo-graphicIMG_5822 IMG_5655

Categories: Uncategorized

12 Responses so far.

 1. Hope I win looks lovely!

 2. Esther says:

  Lief en stoer tegelijk! Ik waag gewoon een kansje!

 3. Liezel says:

  Mooi mooi. Ik heb niet veel juwelen, dus deze mooie ketting kan ik zeker nog gebruiken!

 4. Annis says:

  Oh zo mooi! Ik doe mee, ik kan wel wat moois gebruiken, om de aandacht van de spuugvlekken op mn kleding af te leiden :)

 5. Karoline says:

  Sooo wonderful ♡

 6. joke says:

  O, o, o, wat mooi! ⚓ ⚓ ⚓

 7. Lisa says:

  Pretty pretty pretty! <3

 8. Joke says:

  Mooi! Ik waag mijn kans!

 9. Sarah says:

  Liefde!

 10. isa says:

  waag graag mijn kansje

 11. Denise says:

  Wat een prachtige sieraden! Ik ben verliefd op de ketting van de giveaway <3 Ik doe graag mee! Doe op insta ook nog even mee!

 12. Lieke van Hoesel says:

  Heb vorig jaar een armband cadeau gedaan aan mijn schoonzus die haar moeder heeft verloren. Ze is er nog steeds heel blij mee. Zelf zou ik er ook heel graag een willen. Hoe komt het toch dat je sommige dingen wel voor een ander koopt, maar voor jezelf te “bijzonder” vindt?