banner

Voor we op reis gaan, wil ik nog graag de volgende giveaway met jullie delen.
Onlangs bestelde ik 50 polaroids-prints bij Smartphoto. Snelle levering (vanaf bestelling tot aan de deur 2 dagen) en geweldige kwaliteit.
Zo blij als een kind was ik toen ik ze zag. Mijn instagramfoto’s nu ook op papier.
Naast digitale foto’s afdrukken kan je hier zowat alles laten bedrukken met je eigen foto’s. Gsm-hoesjes, tassen, etiketten voor op flessen, doosjes van kleurpotloden, kortom je verlaat deze webshop niet makkelijk zonder iets te bestellen.
Wil je graag 50 gratis prints en verzending winnen? Wel, heel simpel, volg deze blog op Bloglovin‘, laat hier een berichtje achter waarom je graag wilt winnen en ik kies maandagochtend een winnaar! Je mag deze give away natuurlijk ook delen op Facebook, Instagram of je eigen blog.
Succes!

Before we leave for our summer vacation, I want to do another fun give away.
I recently discoverd Smartphoto and ordered 50 polaroid prints. They are really amazing and because of that I can give away 50 polaroid prints with free shipping. All you have to do is take a look at their webshop, follow me on Bloglovin‘ and leave a comment below, telling me why you really want to win this. Feel free to share this give away on other social media platforms. 
I will pick a winner on monday. 
Good luck! 

IMG_8226 IMG_8237

 

Categories: Uncategorized

13 Responses so far.

 1. Liesbeth says:

  Geweldige uitvinding toch. I’m in! Onze kale muren kunnen nog wel wat kiekjes gebruiken! :-)

  <3

 2. Thomas says:

  Omdat ik ook Polaroids wil voor op mijn matzwarte Smeg!

 3. the moon mom says:

  i love the idea of polaroid!

  my little star is going to arrive on earth in around 2 weeks from now on. i would love to capture this magical moment and preserve it on the ‘real’ paper.
  i believe the journey onto planet motherhood is a one-way so better be equipped with a good camera!

  lots of love,
  the moon mom

 4. ine de vis says:

  Zalig! Ik doe mee! Het wordt tijd dat we onze presse citron nog eens voorzien van nieuwe kiekjes!

 5. Aurelie says:

  Ik zou ze gebruiken om mijn foto’s van mijn verrassingsfeestje voor mijn 25e verjaardag mee af te drukken! :-) Zouden originele foto’s zijn van die speciale dag!

 6. Liesbet Rombaut says:

  Graag zou ik winnen om binnenkort foto’s te kunnen laten afdrukken van de baby die binnen een paar weken verwacht wordt!

 7. Ilse says:

  Wij zijn in juni al op reis geweest en hebben dus al heel wat foto’s om af te drukken. Deze zijn wel heel erg leuk om na te genieten!

 8. Elke schuffelers says:

  Polaroid. Nostalgie.
  Na onze verhuis wordt het tijd om alle Xlboom fotokaders een nieuwe look te geven.

 9. Axelle says:

  Ik zou graag Polaroids bestellen om het nieuwe toekomstige huisje wat op te fleuren met creatieve foto’s!
  Love it!

 10. Ni says:

  Aangezien we een huis hebben gekocht en er op de muren nog plaats is voor mooie foto’s.

  Op 4 juli (een dikke week geleden) zijn we ook getrouwd en onze trouwfoto’s zouden zo prachtig aan de muur kunnen :)

 11. Debbie says:

  Geweldige give-away!:-)
  Ik had al gehoord van polabox, maar wist niet dat je ook in België je instagram-foto’s kon laten printen! Super!
  Ik wil hiermee graag m’n toilet verder restylen! Ik verfde de muren al in het turkoois, en zou het nu willen pimpen met intagramfotootjes van strand en zee, zodat ik op het toilet altijd even kaan wegdromen naar betere tijden! :-) Veel succes verder met je blog en een fijne vakantie toegewenst! :-)

 12. Pauline says:

  Ohh ben ik nog optijd? Ik wil nog heel graag mee doen. Wij zijn hier helemaal gek van polaroids en foto’s. Op de een of andere manier hebben we alleen het laatste jaar vrij weinig foto’s laten printen dus dit zou heel leuk zijn om er meteen een boel te hebben :)

 13. Pauline says:

  ohh, ben ik nog optijd? Want dan doe ik heel graag mee! Wij zijn gek op polaroids en foto’s :). Ik ben druk bezig met een plakboek van het eerste jaar van mijn zoontje Nim, daar moet ik nog foto’s voor hebben.. Deze zouden super gaaf zijn!