banner

Zwart/wit, wat dierenprints en typografische t-shirts. Drie van mijn favorieten. Toen ik de shirts van Young One Apparel zag met de titel van 1 van mijn favoriete liedjes van mijn nog meer favoriete zanger, moest ik deze wel in onze kasten hebben liggen. Vooral veel spijt dat ze niet in mijn maat verkrijgbaar zijn. Ze passen super bij de Mar Mar bloomer en de Filemon Kid legging.
Ik hou het voor mezelf liever bij zwart. De Filles à Papa pet is perfect voor een ‘bad hair day’ en de Sandro sandalen… Tja, wat kan ik over hen zeggen? Zij geven net dat beetje extra aan een simpele outfit.

Black and white, animalprint and typographic shirts. Three of our current favourites. When I discovered Young One Apparel made a shirt with the titel of one of my favourites songs by David Bowie, I just had to have them. I secretely wanted one for myself, but one can’t have it all, I guess. The black and white raglan tee are a perfect match with the Mar Mar bloomer and Filemon Kid leggings.
As for me, I am a black kind of girl, or should I say woman? The Filles à Papa cap is perfect for a bad hair day and my Sandro sandals give that little extra something to a simple outfit. 

firstpicministyle5 ministyle4 ministyle2 ministyle1

Mar Mar bloomer // Filemon Kid legging // Young One Apparal Shirts // Fine Little Day Cushion

Isabel 

Categories: Uncategorized